marți, mai 25

Amantii in functie de zodie

Berbec:
Agitata si plina de energie cum o stim, femeia berbec nu se poate multumi cu un amant de slaba calitate. De cele mai multe ori, daca ajunge sa-si insele sotul sau prietenul, e pentru ca are nevoie de o relatie
in care sa-si poata impune punctul de vedere rapid si fara complicatii. Asta ar fi simplu de realizat, insa amantul trebuie sa fie supus, dar si un bun partener de sex. Pe vremuri, astrologii i-ar fi sugerat ca amantul potrivit trebuie sa fie padurar sau soldat. Astazi, cand practicantii acestor meserii sunt greu de gasit, femeii berbec i se potriveste un amant din categoria antrenorilor de fitness sau, macar, a agentilor de paza.

Taur:
Daca o femeie atat de stabila emotional precum cea nascuta in zodia Taurului ajunge sa-si caute un amant, sigur
s-a intamplat ceva foarte grav in cuplu. O explicatie ar putea
fi criza economica: invatata sa fie stapana pe salariul intreg al sotului, ea nu se va mai multumi cu ce mai ramane dupa ajustarea bugetului. Amantul potrivit va trebui, deci, sa nu aiba arici pe portofel si sa gaseasca periodic resurse pentru un cadou scump. Recomandarea fireasca e un baiat de bani gata. Daca nu se poate, merge si un bancher cu multi bani si putin timp liber sau un batranel dornic de aventuri, mai ales ca din punct de vedere sexual asteptarile femeii Taur de la amantul ei nu sunt exagerat de mari.

Gemeni:
Firi duplicitare, imprevizibile chiar si pentru ele insele, femeile nascute in zodia Gemenilor au prea multe probleme cu propria persoana ca sa le mai ramana timp si pentru o aventura. Daca, totusi, acest lucru se intampla, lor le va fi foarte greu sa-si gaseasca un amant de incredere. Acesta va trebui sa reziste la ore intregi de barfa, apoi la ore intregi de sex. Asemenea cantitate de energie si rabdare nu poate veni decat din domeniul profesiunilor liberale: arhitecti, avocati, actori. Variante alternative pot fi studentii sau somerii in cautare de ceva cu care sa-si umple timpul liber.

Rac:
Cand o femeie Rac, obsedata de armonia cuplului, ajunge sa calce stramb, atunci e semn clar ca nici cuplul nu va mai rezista multa vreme. De aceea, cum amantul e posibil sa devina sot in scurt timp, este necesara o mai mare atentie in momentul alegerii. In majoritatea cazurilor, femeia Rac va vrea ca si amantul sa fie doar al ei, asa incat nu se va incurca cu barbati casatoriti. O fire artistica este necesara, dar nu si suficienta, fiind nevoie si de o dotare sexuala peste medie. Amatoare de tristeti, ea va fi fericita alaturi de poeti, medici legisti, patroni de pompe funebre.
Leu:
Pentru o femeie din zodia Leu, amantul potrivit trebuie sa aiba o singura mare calitate: sa stie sa stea in genunchi in fata calitatilor ei evidente. Pentru asta, nu-i trebuie multa carte si nici vreo anume meserie. Cel mai potrivit amant ar fi un preot – dar asta este interzis in majoritatea religiilor. Pe locul doi
in ordinea compatibilitatii, se afla, desigur, agentii de vanzari, obisnuiti sa se lase dominati daca au ceva de castigat. O buna relatie extraconjugala se poate infiripa insa si cu un contabil sau cu un inginer programator. 

Fecioara:
In primul rand, trebuie spus ca o Fecioara e in stare sa creada ca isi insala prietenul chiar si la trei ani dupa ce acesta a parasit-o pentru vecina de bloc. Daca, totusi, ea simte cu adevarat nevoia de a calca stramb, atunci trebuie sa gaseasca ceva total diferit de ceea ce are deja acasa. De exemplu, daca sotul e politist, amantul ideal trebuie sa fie jucator la ruleta, sau daca prietenul ei este inginer, amantul trebuie sa fie profesor de limba romana. Sau invers. Dintre meserii, totusi, cea de medic veterinar ar putea fi o recomandare generala pentru femeile din aceasta zodie, aflate in cautare de aventura.

Balanta:
Cumpatata in aproape toate privintele vietii, femeia Balanta are momente in care trebuie sa compenseze aceasta rationalitate exagerata. Unul dintre ele este atunci cand intra in bucatarie. Un altul ar fi atunci cand se afla in pat
. Din aceste motive, amantul ideal trebuie sa fie bucatar, amator sau profesionist. Daca nu se poate, atunci trebuie sa aiba o meserie exotica, si totusi disciplinata: profesor de latina, arheolog sau bibliotecar, critic muzical etc. O solutie de compromis – si Balanta stie sa faca un compromis atunci cand e nevoie – ar putea
fi un marinar. Dar cine isi doreste sa aiba pe post de amant un marinar plecat unsprezece luni pe an?

Scorpion:
Femeile scorpion sunt cunoscute pentru preocuparile lor mistice si pentru fascinatia pentru fata nevazuta a lucrurilor. Amantul ideal ar fi un vampir – dar vampirii nu exista. La schimb, isi poate face bine treaba un barbat care sa stie sa le alimenteze senzatia de tip misterios, fie ca e ziarist, politist, hot de buzunare sau pictor de icoane. Atentie insa: prea mult mister ar putea deveni daunator, pentru ca Scorpioanele devin repede neincrezatoare, ba chiar paranoice.

Sagetator:
Greu de crezut ca, odata maritata, femeia Sagetator va mai cauta un amant – pentru ca primul lucru pe care il va face este sa declare ca sotul este cel mai bun barbat din lume. Daca, totusi, nu se intampla asa, atunci ea se va lasa prinsa in mrejele aventurii cu orice barbat chipes si capabil sa iasa in evidenta prin ceva. Poate sa fie fotbalist, sculer-matriter sau manipulant – dreptul la o prima incercare i se va acorda usor. Insa, atentie, va exista o "va urma" doar daca noaptea a fost suficient de lunga. De aceea, amantul ideal pentru femeile Sagetator este, totusi, fie medic ginecolog, fie actor in filme deocheate, fie afro.

Capricorn:
Desi sunt materialiste pana in maduva oaselor, femeile guvernate de Saturn nu vor sa arate asta, ba chiar ar vrea sa uite din cand in cand ca viata le e prea mult subordonata banului. Si cand poti mai bine pretinde ca esti ceea ce nu esti de fapt, daca nu atunci cand iti faci un amant? Din aceasta cauza, amantii potriviti unei femei din zodia Capricornului sunt poetii saraci, actorii in cautare de faima, medicii stagiari – si in general orice barbat aflat in acea perioada a vietii in care banii nu se afla pe primul loc in lista de prioritati.

Varsator:
Romantism, romantism, unde e romantismul tineretii? S-a pierdut, si tocmai asta e motivul pentru care femeia Varsator vrea un amant. Ce meserie trebuie sa aiba el? Nici nu mai conteaza, cata vreme stie valoarea
unui buchet de flori
sau a unei perechi de cercei. Dar nu asa, oricum, ci insotite de o gluma sau un banc, pentru ca Varsatoarelor le plac barbatii cu simtul umorului. Sa selectam totusi cateva dintre profesiile recomandate: clovn, blogger, politician, sofer profesionist sau mecanic de locomotiva.

Pesti:
Vesnic neincrezatoare in propriile-i puteri, femeia Peste are nevoie de un amant care sa-i redea credinta ca este frumoasa – si nu doar pe planul fizic. Din aceasta cauza, amantul ideal trebuie sa fie un mincinos de profesie – sa lucreze in PR sau la un call-center al unei mari companii telefonice. Daca acestia se gasesc mai greu, mult mai usor va fi in schimb
de gasit un mecanic auto sau un hair-stylist. In cele din urma, nu este de ignorat nici macar categoria atat pe nedrept dispretuita a agentilor de vanzari. 

2 comentarii:

Ether spunea...

:)) Aaa, buna asta. Si are dreptate, cel putin in cazul varsatoarelor.

Butterfree spunea...

Si la balante