luni, mai 17

unde sa NU faci sex

1. Pe plaja in Orientul Apropiat
Noi am mai vorbit de sexul pe plaja, insa cred ca ar trebui sa subliniem ca legislatia e destul de dura in cazul exhibitionismului, mai ales in Orientul Apropiat.

Stiu ca e tentant sa mergi in vacanta si sa te bucuri de apele calde ale Orientului, insa nu cred ca vei fi la fel de incantata de pedepsele dureroase (biciuire, pedepse cu inchisoare) acordate pentru sexul pe plaja.

2. In cabina de proba
Ultimul lucru pe care mi l-as dori vreodata e sa fiu suprinsa facand sex in cabina de proba a vreunui magazin dragut de prin oras.

Da, in filme arata minunat, insa nu cred ca vanzatoarele vor trece prea usor cu vederea durata lunga a sederii in cabina de proba. Ce faci cand o sa vina peste voi si o sa te intrebe "Pot sa va ajut cu ceva?"? O sa-i spui ca ai nevoie de un prezrvativ? :)

3. In avion

Pentru sexul in avion exista un club special care ofera avioane cu rute speciale pentru asta. Insa pentru noi, muritorii de rand, nu ne ramane decat sa folosim toaleta avionului.

Ce se poate intampla? O stewardesa draguta va poate da avertisment si apoi va trebui sa iesiti impreuna din toaleta (oricum neincapatoare) sub privirile pasagerilor "oripilati". Nu se afla pe lista must-try pe care o am in minte!

4. In masina
Ok, poate un sex oral pentru el merge, insa mai mult de atat nu vad de ce ai incerca. Gandindu-ne la cat de atenti sunt cei din trafic la ce se intampla pe langa, cu siguranta cineva o sa va reclame.

Decat sa fii confundata de oamenii legii cu o "profesionista", mai bine te limitezi la partida clasica din patul vostru confortabil.

5. Acasa la amici
Sunt convinsa ca amicii vostri stiu ca o faceti, insa nu e cazul sa le si arati in detaliu. Nu stiu voi, insa eu nu m-as simti tare bine m-ar surprinde o amica facand sex in baia locuintei sale.

Pierzi si prietenia si distractia din seara respectiva. Eu nu spun sa nu incerci, doar sa ai grija!

Niciun comentariu: