luni, mai 10

manelisti

Un scurt ghid despre cum sa devii manelar în câțiva pași simpli.Preluat fără rușine fix cum e scris aici!

1. Vestimentația
Ai nevoie de niște ochelari smecheri de soare, o cămașă roz, niște blugi cu doua mărimi mai mici care sa stea bine înfipți în cur, niște pantofi cu cioc și piesa de rezistenta, un lanț gros auriu.
Acum partea cea mai importanta.
Ca sa fi un manelar autentic trebuie sa stii cum sa porti hainele. Tine trei nasturi deschisi la camasa ca sa-ti arati flocii de pe piept si gulerul ridicat, ca sa semanati cat mai bine cu Elvis Presley. Cumpara-ti niste ochelari de soare de vreo 4 lei, incarca sa furi pretul de la niste ochelari de vreo 500 lei fara sa fi prins si ataseaza-l de ochelarii tai. Cand mai dai pe la ma-ta mare intreab-o daca are niste margele ieftine care seamana cu cristalele Swarovsk, daca are, cumpara-ti niste super-glue si lipeste-le pe lentilele de la ochelari in asa fel pe una sa apara simbolul dolarului sau al euro, iar pe cealalta sa scrie BOSS. Cere-i si lantul pe care il tine legat de poarta sa nu intre hotii sa-i fure curca si vopseste-l cu niste bronz auriu.

2. Hairstyle
Acum tu decizi. Poti sa-ti razi parul sau poti sa-l pastrezi. Daca decizi sa iti pastrezi parul, o sa ai nevoie si de niste breton. Acum esti prea smecher sa mai pui apa pe tine, renunta la spalatul pe cap si cumparati niste gel de par de 2 lei. Foloseste cat mai mult posibil in fiecare zi, de preferabil cam 2-3 kg.

3. Cum te comporti in societate
Tine minte, esti prea smecher sa mai pui apa pe tine. Arunca pasta de dinti, periuta, sapunul, deodorantul si fa loc pentru gelul de par. Cand mergi pe strada tine-ti telefonul in mana si asculta Guta la maxim sa auda si fraierii ce gusturi muzicale ai tu. Cand astepti in statie la microbuz rupe-te in figuri in timp ce asculti manele, da din cur in continu, da-te la toate pizdele care trec pe langa tine, daca cineva iti face observatii aminteste-i ca esti cel mai smecher si mai important om din Univers si nimeni nu se pune cu tine.

Datorita stilului tau vei atrage antipatia rapperilor, rockerilor si punkerilor. Posibil sa ti-o iei foarte des si sa ai mereu ochii vineti. Cand iti dai intalnire cu vreo pitipoanca pe la Mc, povesteste-i cu te-ai batut tu cu 10 rockeri in acelasi timp si cum i-ai facut din cateva miscari. Proasta chiar o sa te creada. Nu rata ocazia sa va faceti niste poze ca sa le incarcati pe hi5 mai tarziu.
Mergi la cat mai multe spectacole gratute, mai putin la cele de rock. Trebuie sa asculti orice melodie noua, cat e la moda vreo doua saptamani, dar nu asculta rock, pentru ca ii urasti pe rockeri.

4.Viata virtuala
Doua elemente importante pentru un cocalar: messengeru si hai faivul. Fa-ti cati mai multe poze in oglinda si posteaza-le pe hi5.Ca sa vorbesti pe mess o sa ai nevoie de un aidi tare, care sa contina cuvintele cheie boss sau shukar si multi $$$ si €€€ si folositi un limbaj cat mai cretinesc, specific chat-ului . Zi-le la toti cat de smecher esti tu si cat de mici sunt ei in comparatie cu tine si nu uita sa sacai pizdele cu buzz-uri si sa dai cate un mass cand intri si cand esti, nu de alta, dar sa stie si prostii cand intra seful lor si cand iese, seful lor care este idolul femeilor si bossul bossilor.

5.Sfoara de aur
Comanda sfoara de aur si urmeaza instructiunile de pe pachet.

Niciun comentariu: