vineri, mai 28

Anunt de angajare

Coordonator de proiecte, consultanti

Postat la: 26-05-2010
Societatea ASICOMP prin proiectele elaborate vine in ajutorul persoanele fizice si juridice, pentru a mari veniturile, si a micsora cheltuielile, cea ce macar sunt obligatorii. Sunt eliberate pana in prezent 3 proiecte, pentru care in fiecare judeti contractam persoane pentru coordonarea proiectului si persoanelor care ia parte din el.

Coordonatorii de proiect trebuie sa recruteze min 40 de consultanti (nu e greu, sunt someri destuli), cu care porneste si duce la final proiectul ales.

Consultantii asculta, se prezinta la pregatiri si la sedintele de vanzari, inpreuna cu coordonatori. Se face prospectarea pietei, face marketing, urmareaza derularea proiectului.

Cerinte

Prima cerinta sa stiti cand aplicati, sa nu intrebati anumite lucruri care se discuta la intalnire personala, la interviu. Nu suntem centru de informare.


Pentru Coordonatori de proiect cerintele sunt:
- Min 25 ani
- Min diploma de bac, studii superioara fiind avantaj
- Min 1 an experienta in recrutare sau in conducerea echipa de vanzari
- Min 1 an experienta in vanzari, managment, banci, asigurari, finante

Pentru consultanti de proiect:
- Min 18 ani
- Experienta in vanzari nu este necesar
- Prezenta la pregatirile companiei
- Initiativa, proactivitate, cunoasterea bine zonei alocate, zona unde are domiciliul.
- Min liceu

Exista taxa de instruire pentru a evita neplacerile de NEPREZENTA la pregatiri, si multe contracte sa fie la numar. Acel taxa se poate castiga inapoi, ca si bonus.

Informatii, contractul de mandat se trimite prin e-mail, pentru unele regiuni din Romania.

Beneficii Oferite

Se ofera Contract de Mandat (Nu carte de munca) pe termen nedeterminat, sau posibilitate ca si PFA, SRL Se ofera comisioane pe termen lung, sunt chiar si lunare. Bonusuri in bunuri, bani si calatorii. Bonusuri: Asigurari de Accident, Asigurari de viata sau Pensii Private. CEI CARE DORESC CARTE DE MUNCA, SA FIE MULTUMIT CU UN SALAR MINIM. NOI NU PUTEM OFERII ACEASTA METODA, NU RENTEAZA!!!

Posibilitate de a participa si la Reforma de locuinte prin proiecte.
Decat 1 client, mult mai bine 100.

Eu zic că dacă tot ești angajator și faci mofturi la cv-uri trimise de analfabeți, mai bine încerci și tu să scrii corect. Sau măcar cât să înțeleagă omul ce vrei să spui. Si-au dat concursul, în ordinea apariției:
  • vine in ajutorul persoanele fizice si juridice - persoanelor, mama lui de acord
  • pentru a mari veniturile, si a micsora cheltuielile, cea ce macar sunt obligatorii - huh?? Adică? Unde e logica sau măcar știe cineva ce e obligatoriu?
  • cea ce - "ceea ce", de la "aceea care" că nu strunești boii la căruță
  • in fiecare judeti - să mai explic diferența intre succese și succesuri? E cam la fel ca la judeti, județe
  • persoanelor care ia parte din el - în primul rând persoanele iau parte, ca e sub 50 (cum ar zice mama), iar parte din proiect poate fi o foaie cel mult, persoanele iau parte la proiect și nu din el, că la câți erau înscriși, nu mai rămânea nimic din săracul proiect până acum
  • destuli - DESTÚL, -Ă, destui, -le, adj., adv. 1. Adj., adv. (Care este) în cantitate suficientă, atât cât trebuie de ex: "Sunt destui angajatori idioti". Got it?
  • Consultantii asculta [...] inpreuna cu coordonatori - buuun. în clasa I, a se înțelege prima clasa, în care o doamna drăguță îmi explica cum se scrie corect românește, am învățat ca într-un cuvânt, înainte de literele "p" și" b", dacă-i musai, folosești "m" de exemplu" lampa" și nu lanpa. Iar "i"-ul al doilea de la coordonatori e explicat mai pe larg  de pinguina aici 
  • urmareaza - asta e din seria căcărează... Cum adică, măi, urmareaza, ce e asta, există acest cuvânt în minunata noastră limbă?
  • Prima cerinta sa stiti cand aplicati, sa nu intrebati anumite lucruri care se discuta la intalnire personala, la interviu. Nu suntem centru de informare. - serios?
  • studii superioara - să ne înțelegem, dacă substantivul e la plural, și adjectivul care ii urmează trebuie să fie la fel, de exemplu spui oameni agramați, NU agramat, got it?
  • in conducerea echipa - echipei, cazul genitiv.
  • Experienta in vanzari nu este necesar - din nou, mama lui de acord!
  • Exista taxa de instruire pentru a evita neplacerile de NEPREZENTA la pregatiri, si multe contracte sa fie la numar. - nu pot comenta, îmi crapă capul deja, ieri când am citit nu credeam că sunt asa multe și mărunte. 
  • Acel taxa - Jănul e cumu-i lucru: masculin, femenin şi ekerojen au neutru, reşpeckive ghe bărbat, ghe femeie şi ghe ce nu-i nici bărbat, nici femeie.
  • Informatii, contractul de mandat se trimite prin e-mail, pentru unele regiuni din Romania.  - ce????
  • CEI CARE DORESC CARTE DE MUNCA, SA FIE MULTUMIT CU UN SALAR MINIM. NOI NU PUTEM OFERII ACEASTA METODA, NU RENTEAZA!!! - clar? Ce nu pricepeți?   
  Anunțul e postat pe myjob si în 2 zile a strâns 36 aplicații.  Mi se pare de-a dreptul aberant. Cred cu tărie că dacă eăsti angajator străin și nu știi limba romana investiția în angajarea unui traducător este una necesara. De asemenea cred cu tărie ca myjob, care se vrea un site serios ar trebui sa corecteze anunțurile înainte de publicare. Si cam atât.

Niciun comentariu: