luni, aprilie 26

cel mai urat caine din lume

 El este Elwood (şi daaaa, este câine şi este rezultatul unei împerecheri nereuşite intre un Hairless Chinese Cresteds şi un Chiwawa. Limba ii atârnă deoarece ii lipsesc câţiva dinţi. De ce ar încerca cineva sa împerecheze aceste rase de câini rămâne un mister total pentru mine. In fine, am auzit ca a fost detronat de alţii mai urâţi dar mie asta mi s-a părut genial. E genul de câine pe care l-as boteza Uratul şi nu s-ar supăra pe mine.

14 comentarii:

Anonim spunea...

Chiar e urat de tot. Limba care ii atarna il face sa arate si mai groaznic.
Brrrr! Asta-i genul de poza pentru care trebuie pus avertisment. :P

Butterfree spunea...

@ Annemarie: Sunt unii şi mai uraţi. Asta e un fel de foto-model! Eu nu înţeleg de ce ar face cineva asa ceva în mod intenţionat. Adică ok, unul se întâmplă din greşeală, dar mai multi?

Anonim spunea...

o sa te declar si eu cea mai urata persoana din lume fara sat e cunosc si o sa declar de asemenea ca nu inteleg de ce parintii tai s au imperecheat. e placut sentimentul nu? :>

Anonim spunea...

sa te*

Anonim spunea...

Tind sa cred ca esti mai redusa decat aia care l-au declarat cel mai urat. Cainele ala n-a vrut sa fie asa, cum banuiesc ca nici tu nu ti-ai propus sa fii asa proasta, dar na. Si "limba care ii atarna" e asa din cauza unor probleme cu dintii, documenteaza-te inainte sa faci pe criticu innascut :*

Butterfree spunea...

Eu cred ca ar trebui sa-ți asumi comentariul. E ușor sa critici când ești anonim. Asta în primul rând. In al doilea rând cred ca ar trebui sa citești articolul înainte sa te arunci în afirmații jignitoare. Nu cred ca am spus undeva ca am o problema cu părintii lui ci doar cu oamenii care au creat aceasta rasa, animalul nu are fix nici o vina, încercam doar sa atrag atenția asupra prostiei omenești. Atât.

Anonim spunea...

as putea sa mi asum comentariul foarte usor, oricum ma indoiesc ca ne cunoastem si nu te ar ajuta cu nimic, nu am o problema cu tine, ci cu modul tau de a gandi in postarea asta :) crede ma scumpo, ti am citit articolul, si ma intreb de unde esti tu asa sigura ca un om a creat rasa asta, si nu doi cainii in calduri care s au intamplat sa se reproduca desi nu parea cea mai favorabila combinatie? ca din cate stiu eu, un catel in calduri nu tine cont de rasa celuilalt. si partea cu "e genul de caine pe care l as boteza uratul si nu s ar supara". daca tu ai fi declarata cea mai urata persoana din lume, ti ar placea ca pe langa asta sa te cheme "urata"? daca urmeaza sa zici da, atunci eu zic ca minti.

Butterfree spunea...

1. Eu am zis să-ţi asumi comentariul poate vreau să văd şi eu ce scrii tu de te grăbeşti atît de repede să jigneşti alţi oameni. Nu de alta dar nu mi se pare corect din partea ta.
2. Cînd am zis că rasa a fost creata de om am citit asta undeva (vezi Wikipedia) şi nu am inventat nimic (asta pt că nu obişnuiesc să acuz degeaba oamenii pe care nu-i cunosc)
3. Da, cîinii cînd se împerechează nu ţin cont de rasă, dar de aceea am zis, unul se întîmpla din greseala, dar mai multi??? (vezi comentariul nr 2 la acest post).
4. Normal că nu mi-ar plăcea să mă cheme 'urîta', era o gluma pe care se pare că trebuie să o explic anumitor cititori!

Anonim spunea...

n am blog scumpa, deci n ai cum sa vezi ce scriu eu. decat daca nu cumva vrei sa ti trimit prin posta ce am scris pana acum.
si n am nevoie sa mi explici gluma, m am prins ca incercai sa fi amuzanta dar a fost genul ala de gluma foarte proasta :)
si imi pare rau daca toata chestia asta a sunat de parca vreau sa ma cert cu tine sau ceva, nu e vorba de asta, ti am explicat in comentarii care era problema mea si nu o lua ca pe un atac la persoana ta.

Butterfree spunea...

Pot să te fac şi eu redus şi apoi să-ţi zic să nu o iei ca un atac la persoana ta? Sau să-ţi zic păsărel cam la fel cum îmi zici tu scumpa? Nu cred că am împărţit aceeaşi oliţă in grădiniţă ca să ne tragem de şireturi! Si nici nu cred că te-am obligat eu să citeşti un articol care nu iţi place.

Anonim spunea...

al doilea comentariu anonim care ti zicea ca esti redusa, nu eram eu :) deci n am nimic de a face cu ce s a zis acolo. as ca reformuleaza ti ideea sau taci.

Butterfree spunea...

QED dacă te-ai fi semnat (fie şi sub un nume oarecare, Gheorghe să zicem) nu te-as fi jignit degeaba!

alina spunea...

ma gandeam sa mentionez mai devreme ca nu sunt eu, dar m am gandit ca ti dai seama poate dupa felurile diferite in care au fost scrise. in fine, nu eram eu.

si ca sa mi asum toate comentariile: eu sunt alina si n am blog, imi pare rau, daca aveam ti l dadeam si pe ala :)

Anonim spunea...

Seamana cu Danut.ii mai trebuie niste ochelari.