vineri, iunie 18

de weekend


Un barbat vrea sa se insoare si are dificultati in a alege dintre trei posibile candidate. Ii da fiecareia cite 5000 $ cadou si asteapta sa vada ce fac ele cu banii.

Prima tipa isi faca o transformare estetica totala. Se duce la un salon de lux unde are parte de cele mai scumpe tratamente faciale si cosmetice�coafura, manichiura, machiaj, pedichiura, uleiuri si altele. Apoi isi cumpara citeva rinduri de haine si se imbraca foarte frumos pt barbat spunindu-i ca a facut toate astea ca sa fie mai frumoasa si mai atractiva pt el, fiindca il iubeste asa de mult. Tipul ramine impresionat.

A doua tipa se duce sa-i cumpere barbatului cadouri: un set nou de crose de golf, componente performante pt calculator si haine scumpe. Cind ii prezinta cadourile ii spune ca a cheltuit toti banii pt el fiindca il iubeste asa de mult. Din nou, tipul e impresionat.

A treia tipa investeste banii in actiuni profitabile. Inmulteste de citeva ori cei 5000 $. Ii da inapoi tipului cei 5000 $ ai lui si restul ii reinvesteste intr-un cont comun. Ii spune apoi ca vrea sa economiseasca pt viitorul lor impreuna fiindca il iubeste asa de mult. Evident, barbatul e din nou impresionat.

A stat el si s-a gindit un timp indelungat la cele trei femei si la cum au folosit ele banii primiti. Apoi s-a insurat cu cea care avea sinii mai mari.



Observatie: Astazi se cheltuie mai multi bani pe implanturi de san si Viagra decit pe cercetarile pentru sindromul Alzheimer. Asta inseamna ca prin anul 2040 va exista o larga populatie de persoane in virsta, cu sini uriasi si erectii masive, dar fara nici o amintire despre cum se folosesc ele.

Un comentariu:

Ether spunea...

=)) Ih-ha, m-am cacanat de ris.