marți, martie 2

lelitza provocatoare si violul la coltz de strada


Acest butoi are impresia ca femeile sunt intotdeauna vinovate, ca locul lor este acasa cu plozii in timp ce el si restul barbatilor urangutani din lumea asta fut ce prind in colturi intunecate si scari de bloc! si sa nu dea dracu ca atunci cand ajunge acasa in miez de noapte duhnind a bautura, nevasta sclava sa nu-l astepte cuminte, eventual gata cracanata sa-si descarce naduful! te-am batut? si ce daca e vina ta!!! te-am violat? np, e vina ta... femeile sunt intotdeauna de vina! Bai tudorele fuck off! Ma intreb daca exist femeie in lumea asta care chiar sa il suporte pe tudorel butoi....

Si acum ca mi-am varsat dracii cauzati de declaratiile astuia, pot sa comentez in liniste: misoginismul are mai multe forme si mai multi adepti dar, presa, ca lider de opinie nu ar trebui sa preia parerile unora si sa le transmita drept adevarate si adoptabile de opinia publica.

restul s-a zis aici.
in schimb omul asta ar trebui dat in judecata pt calomnie de catre un grup de victime nervoase violate in plina strada de dobitoci "provocati". si cu siguranta ele vor castiga.

Niciun comentariu: