marți, martie 2

Inteligenta feminina – mituri demontate si comentate

1. Dacă ii spui unei femei ca nu se pricepe la sporturi, îţi va spune: "Da, dar nici tu nu te pricepi la stările mele. Nu ştii cât de trista sunt cel puţin o data pe luna."

Nu inteleg care e problema daca nu ma pricep la sporturi, nici tu nu stii sa crosetezi si nu iti reprosez asta. Iar "sporturi" niciodată nu se defineste prin "fotbal" si doar atat, intreaba-ma ce mai face Nadal, si sigur ştiu!

2. Daca ii spui ca nu a parcat bine masina, iti va raspunde "Ai vazut ce trista era Gigica?". Tu vei protesta: "Ce legatura are bara asta indoita cu dramele Gigicai?". "Insensibilule, esti retardat emotional!"

Dramele Gigicai ma afecteaza deoarece ma regasesc in ele si ma gandesc ca poate comparand, observi si tu ce cretinitati faci.

3. Daca o rogi s-o lase mai usor cu mersul prin magazine, iti va raspunde ca ea nu face cumparaturi, ci face terapie prin shopping! Ati inteles?

Daca te rog sa mergi tu sfarsesc prin a primi praz in loc de ceapa, leuştean in loc de patrunjel, si sosete verzi in loc de crem.
4. Daca ii spui ca s-a ingrasat, va spune ca are un gol sufletesc si ca incearca sa suplineasca aceasta "lipsa" cu ciocolata si prajituri si ca, evident, numai tu esti de vina pentru ca, inapoiat emotional cum esti, nu ii umpli acel gol cu altceva, mai putin bogat in calorii.

Nu, daca imi spui ca m-am ingrasat iti crap capul. Pot sa observ si singura, nu trebuie si tu sa ma faci sa ma simt bad about myself. Eu iti spun de fiecare data ca noua ta burtica de la bere e sexi ,nu? Ai putea si tu sa ai bunul simt sa minti!
5. In fine, daca ii spui ca joaca sah execrabil, atunci va spune ca totul e pe fond emotional, ca "se pierde" si de-asta face cele mai mari gafe, in plus "romburile" alea ciudate creeaza niste iluzii optice deloc spectaculoase, fapt ce are darul de a o irita peste masura. In plus o enerveaza si faptul ca sunt alb-negru, ca nu e "nici macar un pic de roz pe acolo? e posibil asa ceva?!".
 Faza cu rozul e de 2 lei, nici o femeie nu va raspunde in veci asa, iar sah, sau orice altceva nu joc daca nu ma pricep de unde rezulta ca mai degraba te voi ruga sa jucam altceva decat sa ma plang ca am pierdut.

de aici
.

Niciun comentariu: