marți, august 10

Fidelitatea la barbati in functie de zodie

 Horoscopul Flu revine.
Berbec: 

Orgolios si extrem de posesiv, barbatul nascut sub semnul Berbecului poate fi totusi starnit cu usurinta de o ispita misterioasa. Conceptul de fidelitate ii va fi insa insamantat odata ce va fi cucerit si domesticit. In plus
, daca ii lasi senzatia ca pericolul de a fi sedusa este intotdeauna la colt, isi va pune intreaga imaginatie la munca pentru a te recuceri din nou si din nou.

Taur:
Este greu de spus daca barbatul nascut sub semnul Taurului este fidel sau nu. Odata cladita o relatie amoroasa, atunci fii convinsa ca nicio alta ispita nu va reusi s-o darame. Totusi, s-ar putea sa-si fie foarte infidel lui insusi. Fire extrem de sensibila si foarte senzual, barbatul din zodia Taurului nu este totusi la fel de empatic ca alte semne, in consecinta va avea tendinta de a se inchide in sine si de a-si forma anumite idei de care va tine cu dintii, chit ca au legatura cu realitatea sau nu. Tocmai din acest motiv, barbatul Taur, caracterizat de o stapanire de sine de invidiat, se va lasa rareori dus de val, scapandu-i adesea printre degete sansa de a fi fericit. Cu Taurul lucrurile stau cam asa: cu cat zavoreste mai multe lacate lumea sa interioara, cu atat isi doreste mai mult sa-i fie invadata.

Gemeni:
Este complicat cu barbatul din zodia Gemenilor. Dualitatea care il caracterizeaza il determina adesea sa aiba doua relatii, total diferite din punct de vedere emotional. Marea drama este ca, odata ce aceasta situatie capata contur, barbatului din zodia Gemenilor ii va fi imposibil sa traga linie si sa aleaga la un moment dat. Pentru el sunt la fel de importante sentimentele pentru una, cat si cele pentru cealalta, neexistand niciun detaliu care sa faca diferenta. Ca sa fii sigura ca reusesti sa-l tii „in lant”, atunci munca ta va fi dubla decat in cazul celorlalte femei: reinventeaza-te la orice pas, descopera din mers noi fete ale tale si dezvalu-i-le si lui. Doar in felul acesta va ramane fascinat si nu va simti nevoia sa compenseze in alta parte.

Rac:
Nativul Rac este unul dintre cele mai fidele semne ale zodiacului. Fiind o fire idealista, odata indragostit, Racusorul va fi imposibil de sedus de altcineva. Nici sa il iei de mana sa-i arati ispite, nu va dori sa fie prins in acest joc, ba mai degraba ii vei rani sentimentele. Se implica total in relatia de cuplu si reuseste sa-si satisfaca partenera in toate planurile. Pentru barbatul nascut sub semnul Racului, relatia sa va fi o intreaga lume, bine delimitata de cea reala, singura in care va reusi sa-si ascunda clestii si sa se exteriorizeze, fara sa aiba senzatia ca trebuie sa stea mereu in defensiva. Un amant plin de imaginatie, cel mai apropiat prieten si un sprijin de nadejde in orice situatie, acesta va fi barbatul Rac, odata cucerit.

Leu:
Odata devenita aleasa unui barbat din zodia Leului, atunci cu greu cineva va reusi sa-ti devina inamica. Si asta pentru ca barbatul nascut sub acest semn zodiacal este atat de mandru, incat va adora sa te prezinte tuturor ca fiind femeia-minune, pe care nimeni nu o poate egala. Va fi fidel, atata vreme cat se va simti si el la randul lui adorat si va avea senzatia ca detine intreg controlul
asupra situatiei. Chiar daca poate fi o fire mai aventuriera in prima parte a tineretii, odata sedus, Leul va avea ochi doar pentru partenera sa.

Fecioara:
barbatul din zodia Fecioarei este un tip alunecos, dincolo de natura sa timida. Daca totul pare sa fie perfect, iar barbatul din zodia Fecioarei iti acorda intreaga atentie si isi dezvaluie sarmul irezistibil necontenit, atunci s-ar putea sa existe o problema si cineva sa-i bantuie gandurile. Este exact ca in filmele americane: cand insala, va avea un comportament ireprosabil. Daca are tot soiul de pretentii de la tine si de la relatia voastra, atunci fii convinsa ca este implicat 100% si lupta ca relatia sa se consolideze. Exact ca in viata
de zi cu zi, barbatul din zodia Fecioarei va fi obsedat ca lucrurile sa fie din ce in ce mai bune si se va stradui sa faca tot ce ii sta in putere ca acest vis sa devina realitate.

Balanta:
In cazul barbatului din zodia Balantei avem de a face cu un nonsens: odata indragostit de doua femei, nu se va chinui sa aleaga, ci se va supune unor chinuri groaznice, renuntand la ambele. Foarte sarmant din fire, barbatul nascut sub acest semn zodiacal este indragostit de frumos si isi creeaza adesea o lume a lui, in care se va retrage indiferent de cat de mult iubeste o femeie sau nu. Totusi, odata sedus, barbatul din zodia Balantei va fi recunoscator destinului si se va stradui sa o satisfaca in cat mai multe feluri posibile. Or, pentru ca nuantele si jocurile dragostei nu-i sunt straine, fii convinsa ca vei avea parte de multe clipe magice alaturi de un astfel de barbat.

Scorpion:
Scorpionul este, de fapt, doi barbati intr-unul. Foarte pasional, el va avea nenumarate aventuri si va sti sa insele mai bine ca oricine. Odata indragostit pana peste urechi insa, va deveni obsedat de partenera lui, iar fidelitatea va fi constanta vietii sale. Partea rea este insa ca barbatul din zodia Scorpionului pare
intotdeauna atat de misterios, incat nu vei sti niciodata cu adevarat daca esti printre cele inselate sau cea in jurul careia se invarte Universul sau.

Sagetator:
Cu barbatul Sagetator, lucrurile nu sunt atat de complicate: este mama fidelitatii cand este indragostit, este aventurier prin excelenta in momentul in care magia dispare. Sagetatorul are nevoie de ascensiune in viata de zi cu zi si in dragoste. Daca relatia voastra se mentine la acelasi nivel de mai multa vreme, atunci trebuie sa stii ca rutina nu este pe placul barbatului nascut sub acest semn zodiacal. Pentru a te asigura ca iti este fidel, atunci trebuie sa il stimulezi in fiecare moment, sa-i hranesti imaginatia si sa-i faci inima
sa bata cu putere. Doar asa se poate tine un barbat Sagetator alaturi „la bine si la greu” .

Capricorn:
Foarte responsabil din fire si conservator, barbatul din zodia Capricornului va tine mult la principii si la responsabilitatile pe care le are de indeplinit intr-o relatie, in special daca aceasta este oficializata. In viziunea sa, loialitatea fata de partener este sfanta si rareori vei intalni barbati Capricorn care sa calce stramb, odata asezati la casa lor. Totusi, daca vrei sa verifici de doua ori si pentru ca orice sfant mai calca stramb din cand in cand, atunci trebuie sa-i testezi doua reactii: cat de gelos devine atunci cand ai o tentativa de flirt si cata vreme petrece alaturi de tine. Pentru orice barbat din zodia Capricornului, aceste doua coordonate sunt esentiale, atunci cand iubeste cu adevarat.

Varsator:
Extravagant si aventurier din fire, barbatul din zodia Varsatorului va deveni fidelitatea in persoana odata ce isi va intalni aleasa. Partea proasta este ca va deveni extrem de posesiv si absolut obsedat de micile detalii. Daca te-ai indragostit de un barbat nascut sub acest semn zodiacal, atunci va trebui sa duci o adevarata munca de lamurire, in situatii care pentru oricine altcineva nu ar avea nicio importanta. Se va chinui cu o mie de intrebari si te va chinui si pe tine cu cele doua mii de raspunsuri pe care le asteapta. Crede intr-o relatie cu toata taria sa, iar loialitatea este unul dintre punctele bifate de acest barbat pasional.

Pesti:
Este cunoscut faptul ca in zodia Pestilor avem de-a face cu doua tipuri de barbati: cei fideli si cei mai infideli nativi ai zodiacului. Tu de care ai parte? In vreme ce unii barbati din zodia Pestilor reusesc sa fie loiali unei singure femei, care le marcheaza in general intreaga viata, cealalta categorie este una a dualitatii, a luptei continue cu propriile sentimente. Nativul care face parte din aceasta a doua categorie poate fi indragostit de doua, trei sau mai multe femei in acelasi timp, iar adevarata problema este ca se va complace in aceasta stare dulce-amaruie. Adora sa flirteze si se lasa dus de val cu o usurinta cu care doar Racul si Scorpionul o mai pot face, singura diferenta este ca barbatul Pesti
o poate face in mai multe directii deodata. Totusi, chiar si in cazul acestor nativi, este posibil ca fidelitatea sa nu fie totusi o cauza pierduta, in timp putand aparea zana cea buna care sa le satisfaca toate dorintele dintr-odata. 

Niciun comentariu: