luni, iunie 6

cat de des faci sex...

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Eşti spontană, plină de vitalitate şi agresivă în pat, iar partenerul nu se va plictisi niciodată de tine. Eşti "binecuvântată" cu o vitalitate de invidiat şi poţi rezista o noapte întreagă de partide înflăcărate de sex. Nu îţi este frică să experimentezi noi tehnici sexuale pentru a fi satisfăcută şi de aceea ai nevoie de un partener plin de iniţiativă. Îţi place să faci sex şi faci ori de câte ori ai ocazia.
Taur (21 aprilie - 21 mai)

Într-o partidă de sex eşti foarte intensă şi gata să faci dragoste toată noaptea, fără oprire. Această activitate poate fi "asezonată" cu mici conversaţii, fantezii, jocuri ale seducţiei, toate destinate să îţi creeze starea potrivită. Eşti conservatoare şi preferi sexul normal, fără prea multe artificii, acompaniate de o mâncare sofisticată şi un vin bun. Îţi place să plănuieşti partidele de sex, deci fiecare partidă este trecută în agendă şi cum agenda nu are prea multe file, nici numărul partidelor de sex nu este prea mare.
Gemeni (22 mai - 21 iunie)
O partidă de sex pe bancheta din spate a maşinii te poate vindecă oricând de o indispoziţie. Pentru tine, sexul este un sport mental. Vei încerca orice este excitant, nou, ieşit din comun. Iubeşti natura, iar o partidă se sex în grădină este mai atractivă decât una în dormitor.
În concluzie, adori sexul în orice poziţie ar fi el şi eşti foarte mulţumită de viaţa ta sexuală.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

În pat, chiar dacă îţi place să îţi satisfaci orice fantezie, nu îţi plac acrobaţiile şi nici să experimentezi. Adori să faci dragoste pe plajă sau în apă şi îţi place la nebunie să fii mângâiată pe sâni. Faci sex mult! Destul chiar!

Leu (22 iulie - 22 august)

Mare iubăreaţă, ai multe pofte şi dorinţe şi eşti foarte afectuoasă. Îţi place să fii cea care conduce în dormitor şi să joci cât mai multe roluri... Unele leoaice pot fi foarte exhibiţioniste şi se pot bucura de sex chiar şi în locuri mai puţin private. Faci sex foarte mult! Uneori chiar prea mult!

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

"Make love, not war" - pare sa fie sloganul tău. Ca toate semnele de aer, şi tu preferi "sexul mental". Faci sex, dar nu mai mult de numărul zilelor dintr-o săptămână... pe săptămână.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nu prea te omori după sex, intelectul fiind mult mai important pentru tine. Eşti pregătită să experimentezi, doar dacă ai foarte mare încredere în partener. În dormitor, fantezia doctor-soră medicală ar putea fi preferata ta.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Sexualitatea ta este mistuitoare, intensă şi eşti fascinată de cât de mult te poate schimba o viaţă sexuală împlinită. În orice activitate, ca şi în sex, te interesează mai mult finalul şi mai puţin modul în care ajungi acolo. Într-o partidă de sex cauţi extazul şi pasiunea covârşitoare. Ai nevoie de un iubit cu o imaginaţie foarte bogată, iar fesele se număra printre zonele tale erogene. Adori egalitatea în pat, dar nu îţi displace puţin masochism. Ai face sex oriunde, oricând şi oricât.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru tine, dragostea se confundă cu sexul şi invers - niciodată una fără cealaltă. Eşti plină de fantezii şi vrei un partener cu mii de dorinţe. Aventuri de o noapte? Niciodată! Din punct de vedere sexual, "you're on fire, baby!", nu degeaba eşti reprezentanta unui semn de foc, jumătate bestie, jumătate om.

Nu îţi este frică să experimentezi chiar şi cele mai ciudate tehnici sexuale... Libidoul tău este la cote maxime şi eşti mereu în căutarea unui partener graţios. O partidă de sex în natură? Oricând şi oriunde.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

În pat, ca şi în viaţă în general, eşti controlată de prejudecăţi. Dorinţele tale se adună, iar în timp înveţi să înlături barierele, să renunţi la orice principii şi îţi uimeşti partenerul cu pasiunea dezlănţuită. Faci sex, dar poţi sta lejer şi fără, atât timp cât ai putere.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Nu prea cunoşti erotismul intens, şi nici nu ai nevoie de el, preferi mai degrabă să comunici în pat. Eşti perfectă pentru un partener slab, din punct de vedere psihic, care preferă să facă orice altceva decât sex. Deci, în pat preferi să faci multe lucruri, uneori chiar şi sex, dar nu faci excese niciodată la acest capitol.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Dragostea este cea care te pune în mişcare, te umple de satisfacţii şi te face fericită. Ai tendinţa să te fixezi pe aspectele întunecate ale vieţii tale sexuale. Ai o imaginaţie bogată, dar de multe ori nu ţi-o pui în imaginaţie. Faci sex şi nu prea...

Sursa : www.ciao.ro

2 comentarii:

MoGio spunea...

Zodia asta ma face de rusine :))

nicu spunea...

haha))asta e buna)) am ras mult cu iubi.am si uitat de cei 200 de verzisori pierduti la pariuri live))