luni, septembrie 20

ce il excita (dupa zodie)

Berbec:

Un corp frumos, putere si motivatie – iata principalele lucruri care pot face un berbec sa-si simta pantalonii stramti. Femeia ideala e o sirena cu picioare, pasionala atat cu sufletul, cat si cu trupul. Nevoia lui de a fi privit ca un castigator ii poate insa afecta viziunea, asa incat sa il excite mai mult femeile considerate frumoase de grupul sau de prieteni decat cele conforme cu propriile sale gusturi. In principiu, e suficient sa-i soptesti ceva la ureche si va fi al tau.

Taur
Nu-ti trebuie nu stiu ce manevre sofisticate pentru a trezi dorinta unui Taur. Trebuie doar sa fii imbracata cat mai feminin, sa fii ingrijita – asta poate atarna mai mult decat eleganta, Taurul avand uneori privirea „specializata” a unui medic (e in stare sa stea sa numere firele de par pe care le-a uitat cosmeticiana la epilat) – si sa nu-i neglijezi gatul. Gatul este principala lor zona erogena. Vorbitul cu gura infundata in scobitura de la baza gatului, micile sarutari il vor face pe taurul nostru sa devina un iubit nabadaios. Nu ii face din prima propuneri prea indraznete. De felul lui, este un pudic si s-ar putea bloca.

Gemeni:
Pentru a excita un geaman trebuie sa stii sa-i stimulezi mintea. Inceputul nu ar trebui sa fie foarte greu, pentru ca ii place sa flirteze, dar continuarea depinde numai de calitatile tale. Fa-l sa-si imagineze ce va urma, descriindu-i cina romantica sau felul in care il vei strange in brate, in timp ce pe fundal se va auzi o muzica frumoasa. Si, la final, nu uita sa-i spui ce ai de gand sa-i faci cand a ramas in pielea goala.

Rac:
Senzuali, sensibili si sexuali, racii adora orice forma de afectiune. Lor le plac fetele puternice, independente si stapane pe situatie. Racul se va excita cand il vei saruta indelung, in timp ce cu un singur deget desenezi forme pe spatele sau pe pieptul sau. Romantismul este insa esential – ceea ce nu inseamna ca nu-ti poti permite si o atitudine usor jucausa.

Leu:
Stapanul junglei va rage doar atunci cand primeste tratamentul regal. Trebuie sa-i acorzi intreaga ta atentie si sa-i arati ca il adori. O cina romantica, in timpul careia sa ii spui cat de bine arata, dupa care puteti lua desertul direct in pat. Musca-i buzele cu tandrete, zgarie-l usor pe spate cu varful unghiilor si vei scoate din el tot ce e mai bun.

Fecioara:
Obsedat de control, cautand perfectiunea sexuala, barbatul-Fecioara va iubi femeia care stie sa se ingrijeasca de propriul trup, sa fie mereu curata si care stie sa aiba grija si de corpul lui. O baie in doi, un masaj cu uleiuri calde – fa-l sa se simta rasfatat si vei capata ceea ce iti doresti. Lasa-l sa-ti spuna el ceea ce vrea si lasa-l sa-si faca de cap si vei capata ceea ce nici nu stiai ca iti doresti!

Balanta:
Arata-i unui nativ din zodia Balantei un bazin umed sau niste oase pelviene proeminente si va saliva ca pisicuta la lapte. Ce sa mai, este hipnotizat de tot ce iese in relief: sani, omoplati, coloana vertebrala sau glezne. Adora sa fie supus si nu preia mai niciodata controlul. Ii place sa fie luat prin surprindere, ba chiar sa se bucure de un act erotic cu tenta brutala. Spune-i ca n-ai de gand sa stingi lumina si deja balanta se va inclina in favoarea ta! 


Scorpion:
Scorpionii adora lucrurile riscante si secrete. Un pic de mister in jurul povestii voaste de dragoste va asigura experiente sexuale de neuitat, iar dupa ce secretul nu mai poate fi tinut, poti sa-l exciti deghizandu-te sau jucand roluri diferite – lolita, asistenta medicala, profa de germana sau instructoare de fitness, daca nu cumva ai idei mai bune. Oricum, retine: Scorpionul trebuie sa aiba senzatia ca face ceva ce n-ar trebui, daca vrei sa faca exact ce trebuie!

Sagetator:
Un pic de flirt, cateva momente de ras in hohote, o iesire in aer liber – genul de lucruri care fac un Sagetator sa-si intinda arcul. Lui ii plac femeile atletice, care sa faca fata unei nopti prelungite, stimulandu-i atat trupul, cat si mintea. Nu te astepta sa-l faci fericit stand cu ochii in tavan. Un pic de masaj in zona pulpelor il va excita si ii va face bine, pentru ca e genul de om care nu prea sta locului.

Capricorn:
Conservator cum il stim, Capricornul nu se dezice nici in pat de aceasta eticheta. Se excita, insa doar daca se simte confortabil si bine in pielea sa. Si cum altfel s-ar putea simti bine in pielea sa, daca nu in pozitia misionarului, in propriul dormitor? Excentricitatile si joculetele tematice s-ar putea sa il inhibe, in schimb desfasurarea clasica a evenimentelor, cu un preludiu oral, il va face sa iti arate cat de eficient este „cornul caprei”...

Varsator:
Daca iti place genul de barbat cu personalitate excentrica si incurcata, atunci o sa apreciezi erotismul unui varsator. In principiu, trebuie doar sa-i spui ce te excita pe tine si deja l-ai excitat. Daca ii dai un mesaj mai putin ortodox, ca sa-l pui in tema inainte de a te duce la el, va deschide usa direct cu... inima deschisa, ca sa zicem asa. Maseaza-i picioarele dinspre genunchi spre glezne si deja s-ar putea sa aiba mai mult decat iti trebuie!

Pesti:
Pe cat de sensibil si timid pare (daca nu a consumat alcool inainte), pe atat de adanc zace in el demonul pasiunii. Locurile publice sau orele matinale il vor face sa se simta ca pestele in apa. Atinge-i urechile si picioarele si il vei transforma intr-un peste-spada. Dar nu te astepta sa reusesti asta daca nu i-ai cucerit in prealabil inima, sau macar mintea. Flirtul care sa-i provoace imaginatia este indispensabil.  


Un nou zodiac de la FLU.

Niciun comentariu: