vineri, iulie 2

Prost sa fii, job sa ai...

  • O angajata de la o cresa din Dallas, SUA, a plecat de la serviciu uitand ca intr-una din clase o fetita de 14 luni o astepta pe mama ei sa vina sa o ia acasa. Nu e greu de imaginat halul in care plangea fetita in patut, dupa doua ore de singuratate, si nici disperarea mamei ei care, ajunsa in fata cresei, o auzea plangand dar nu putea sa intre inauntru. Mamica a sunat la politie si a reusit sa isi recupereze copilul, in timp ce angajata uituca a fost aspru sanctionata pentru "probleme de comunicare".
  • Emmalee Bauer parea o tanara extrem de multumita de postul pe care il ocupa la unul din hotelurile Sheraton, cel de coordonator de vazari. Avea atat de mult timp la dispozitie si atat de multe ganduri de impartasit, incat a gasit potrivit sa tina un jurnal in care sa le imortalizeze. Din pacate, intr-o buna zi seful a dat peste cele 300 de pagini si a spicuit cateva din ele. Ce scria? " Stau aici doar pentru bani. Macar am acces liber la imprimanta...N-am mai facut ceva important nici nu mai stiu de cat timp si totusi sunt platita mai bine decat am fost vreodata(...) Si mai am si avantajul ca pot sa fac cumparaturi online si sa ma joc pe calculator fara sa ma prinda nimeni".
  • O alta "angajata dezastru" a fost concediata imediat dupa ce patronul ei a vazut in ce hal il barfea pe Facebook. Ghinion, femeia uitase sa il scoata din lista de contacte inainte sa posteze grave acuzatii despre el, inclusiv de hartuire sexuala. Cum a fost concediata? Pe Facebook, evident...
  • Presa americana a relatat despre accidentul produs de o tanara de 23 de ani care a intrat cu un superb Ferrari rosu intr-un pom, dupa care s-a rasturnat. Paguba ? 125.000 de dolari. Femeia nu a fost ranita in accident, in schimb a trebuit sa dea ochii imediat cu seful ei. Motivul: tocmai imprumutase masina de la el, pentru a vedea cat de placut este sa conduci un Ferrari.
  • Multi angajati simt nevoia sa traga un pui de somn in timpul orelor de program, insa putini isi pot permite luxul sa o faca. Un angajat de 21 de ani de la compania aeriana JetBlue si-a zis ca el poate, asa ca s-a ascuns de ochii colegilor intr-un container de bagaje pentru a se odihni un pic. S-a trezit la cateva sute de kilometri distanta, in aer la propriu, nu doar la figurat, dupa ce containerul in care atipise fusese imbarcat la bordul unui cargo. Tanarul a fost recuperat la aterizare. Le-a povestit totul politistilor care au renuntat cu greu sa il acuze ca a calatorit clandestin.
  • O profesoara din Sacramento, SUA, a distribuit elevilor sai din clasa a cincea copii ale unui DVD pe care erau inregistrate mai multe activitati scolare desfasurate impreuna: excursii, proiecte in aer liber, vizite la muzee. Din pacate, sirul imaginilor educative era intrerupt brutal de cateva secvente fierbinti in care profesoara era surprinsa in timp ce facea sex. 
Sursa: Ziare.com

Niciun comentariu: