miercuri, iulie 1

scris de sor'mea...

Pe plaja la H2O

Vroiam sa scriu ceva despre iguana de la Phoenix, dar burtosul din fata mea, care sparge seminte intr-un mod barbar, si burta ii danseaza pe ritmuri cunoscute numai de ea ma face sa imi fie imposibil. Blonda de langa el, mult prea bronzata si mult prea anorexica (straturile de piele de pe mana o dadeau de gol – asta e, nu putem corecta tot cu operatii estetice) il aclama facand topless (ca avea silicoane noi). Pun pariu ca in spatele acestui dans exotic(sau, ma rog, de imperechere) blonda se aseaza intr-un “mertan”, probabil parcat neregulamenar care o duce la cel mai luxos hotel. Aaaa, si sa nu uitam, “dl Burtica” bea tequila…. Tequila cu seminte… O combinatie mortala…
Dupa cate stiam (recunosc nu sunt bautoare de alcool) aceasta mirobolanta bautura se bea seara cu lamaie si sare, nu seminte… dar poti sa faci ce vrei…. Traim in Romania, tara tuturor posibilitatilor!
Plaja, tentative de apus si dl Burtica nu au reusit sa-mi tina loc de muza. Nisipul de pe picioare m-a facut sa-mi dau seama ca lucrurile marunte fac totul. Vorbind in sfarsit despre iguana cred ca nu pot sa o compar cu nimic… nici cu marea, nici cu nisipul, si in nici un caz cu Dl Burtica… ea a fost acolo la toate concertele, de la Iris, pana la Fara zahar, a stiut sa critice fara sa vorbeasca… cand intrau badaranii in Phoenix, ea scuipa pe geamul de la acvariu, avea un simt al esteticului foarte dezvoltat… ma intreb cum este sa-ti petreci toata viata intr-un acvariu… RIP, my darling iguana!!!

By Maria, nu Mary

Niciun comentariu: