marți, aprilie 14

„Întreprinderea de torturat bucureşteni”

Aşa era supranumită Întreprinderea de Transport Bucureşti (ITB) în anii ’80, din pricina condiţiilor înfiorătoare în care îşi ducea pasagerii. La un moment dat existau chiar şi angajaţi ai ITB-ului care împingeau lumea în mijloacele de transport în comun, ca să se închidă uşile, să nu mai cadă lumea de pe scări.

suna cunoscut... ce usor e acuma sa te urci in RATB impingand cu genunchiul... toata facultatea am mers cu 300 pana la universitate... il luam de la prima statie de la capat de linie si tot trebuiau sa treaca 2-3 autobuze pana gaseasm si eu un locsor cat de stramt sa intru in masina... 41 e la fel... sa incerci sa urci in tramvai la ora de varf e o adevarata aventura... asta ca sa trecem peste babe care te imping cu bastonul (sa urci mai repede ca nu are timp sa urce si ea) hoti de buzunare si oameni care put sau iti tusesc/stranuta in cap in functie de anotimp....
traiasca capitala, traiasca Romania dodoloata....

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ana , iti amintesc ca tu nu mai stai de mult in mult iubita noastra capitala ... eu locuiesc in Dr Taberei ... si am in fiecare zi pare de aventuri extraordinare cu minunatul 41 :)))) Btw : ai uitat sa-i mentionezi pe acei frustrati care din cauza aglomeratie se apropie teribil de tare de spatele tau si la un momentdat simti ceva tare in spate , care sigur nu este un telefon mobil sau pe acei oameni ai strazii care nu s-au spalat in viata lor si care put mai rau ca un cadavru intrat in putrefactie ... Si tot asa , maaare fauna si flora tarii noastre . :) te pup!

Anonim spunea...

Ups ... Am uitat sa ma prezint :D Marina a scris mai sus :)