luni, martie 8

Un copil a dirijat traficul aerian din turnul de control al aeroportului JFK

Controlorii de trafic aerian de pe aeroportul JFK din New York sunt anchetati de Agentia federala de aviatie dupa ce i-au permis unui copil sa dirijeze avioanele.
Dar dacă era un copil precoc! S-a întâmplat ceva cât a dirijat el traficul? Au existat claxoane asurzitoare şi înjurături la volan? Deci copilul era deştept şi ştia ce făcea! Acuma, lăsând gluma deoparte, angajatul care a permis copilului asta e vinovat... Dacă adultul nu gândeşte, copilul cu ce e vinovat?D'aia nu ma plimb eu cu avionul! (nu ca nu am unde ma duce:p)

Un barbat din Noua Zeelanda incearca sa vanda pe Internet doua fantome exorcizate in casa lui. 
Cele doua fantome au provocat haos în casa bărbatului înainte de exorcizare; stingeau şi aprindeau luminile, porneau aparatele electrice şi îl speriau pe câine, se arata în mesajul de pe site-ul Trademe.co.nz. Pai, dacă au provocat haos în casa omului respectiv de ce le-as vrea în casa mea??? De ce as da bani sa am în casa ceva care poate sa provoace haos? nu mai bine stau eu cuminte în banca mea? Pe de alta parte oamenii inventivi vad în orice o sursa de profit. Dacă hotelurile bântuite sunt la mare căutare (iată un motiv pt care as cumpăra fantomele: sa-mi transform hotelul în unul bântuit) sticluţele bântuite de ce sa nu se bucure de aceeaşi atenţie?

Niciun comentariu: